Annonse

BOHO

God morgen ♥

Haha, jeg har jo glemt å nevne at vi ligger en time bak dere, så i dag har jeg virkelig kommet meg opp tidlig. Det er egentlig både herlig med en tidlig morgenstund og samtidig høyst nødvendig, for internetten har en tendens å bli ganske så dårlig utover dagen, så da blir jeg nødt å utnytte den relativt greie hastigheten til å laste opp bilder på morgenkvisten.

Jeg tenkte at det var på høy tid med en outfitpost, så i går fikk jeg Dennis til å engasjere seg litt bak kamera. I går ble det all white med en bohemsk touch, med et innslag av både sølv og gull, som passer perfekt i disse omgivelsene!

Topp/kimono fra Victoria’s Secret // Ringer og armbånd fra div. marked/ Urban Outfitters/ H&M/ Aldo // Flash Tattoos fra StyleConnection HER // Denimshorts fra Gina Tricot

Hvordan står det til der hjemme? Pleeeaaaase si at våren er på vei i Oslo.. For første gang i historien jubler jeg ikke like mye over at det er fredag, rett og slett fordi jeg vet at vi skal reise hjem allerede i morgen. Denne varmen gjør så ubeskrivelig godt, og solen, palmene og omgivelsene inspirerer meg så til de grader. Måtte våren komme fort der hjemme.. Jeg lover å ta med meg solen i hvert fall, hehe!

Nyt fredagen, fininger ♥ Og grattis til dagens bursdagsbarn! Din bursdagsfarge finner du under her.. 


Annonse