BOKLANSERING OG GOD STEMNING!

//Snakker om boken

I dag er en sånn dag hvor smilet ikke forsvinner – jeg er så glad og stolt, og så uendelig takknemlig for at gårsdagens lanseringsfest ble så bra som den faktisk ble! Det er jo alltid veldig spennende å se om noen dukker opp i det hele tatt når man inviterer til fest – og det gjorde det definitivt i går! Vi fylte opp Ingensteds, og jeg tror jaggu vi var rundt 160 mennesker totalt. Helt fantastisk! Tenk at alle disse herlige menneskene faktisk kom for å høre på min skravling? Jeg er så heldig! Tusen takk til alle dere som kom i går – jeg setter så enormt stor pris på hver og én av dere ♥

Her sitter Halvor og jeg på scenen – det var han som bokbadet meg i går, og jeg kunne ikke drømt om en bedre person til denne rollen. Halvor er en skikkelig kul fyr med gode verdier, og jeg følte at vi klarte å skape en engasjerende og god samtale… Jeg håper i hvert fall det, og krysser fingrene for at dere som var tilstede, koste dere i salen.

Blant publikum var både gode venner, den fine gjengen fra Cappelen Damm, bekjente, familie, herlige blogglesere, og tidligere StyleConnection-kunder… En fantastisk mix, med andre ord, og så var jeg så heldig å ha flere av bidragsyterne på plass, og herlige Espen har skrevet litt om lanseringen på sin egen blogg HER! Herregud så varm jeg blir om hjertet – for noen fantastiske folk jeg har i livet mitt ♥

Jeg er i lykkerus i dag, og stuen er fylt opp av herlige overraskelser fra flere av dem som kom i går, friske bobler og en haug av blomster – nå gjenstår det i grunn bare å la alle disse inntrykkene synke inn, og så blir det helg! Takk igjen, fininger… For at dere kom i går, for fine ord, for at dere kjøper boken (kan kjøpes HER), og for at dere er så himla BRA! Og sånn helt på tampen… Hvis dere ønsker en signert bok som sendes portofritt til dere, kan dere sende en mail til: [email protected] – HURRA!

Love you all ♥