Annonse

BØLGE- OG RETTETANG

Hvis jeg skal fikse meg litt ekstra på håret blir det enten krøller eller bølgetang, og til disse frisyrene bruker jeg følgende; Rettetang fra Ice Diamond og bølgetang fra OBH Nordica. Rettetangen er et genialt redskap om du ønsker store krøller som jeg har her på det lille bildet øverst til høyre. Jeg er ikke spesielt fan av sånne skikkelige korketrekker-krøller, som man ofte får ved bruk av vanlig krølltang. Bølgetangen gir litt mer uskyldige bølger i håret, og det var bølgetangen jeg hadde brukt i første episode av PH. Flere av dere har nemlig lurt litt på dette… Rettetangen fra Ice Dismond er jeg mega fornøyd med, da temperaturen kan gå så høyt som til 230 grader. Da får du virkelig kjappe resultater. Rettetangen kjøpte jeg hos Anettes frisørsalong på skjold i Bergen til ca. 800,- Jeg har ganske rett hår til vanlig, men liker å rette det litt ekstra ved spesielle anledninger. Bølgetangen får du fatt i hos bl.a. Elkjøp, Expert og Lefdal, til den nette sum av 399,-

Annonse