Annonse

BOLIGJAKT OG BORGERPLIKT

Hei igjen, verdens beste lesere! Og takk for mange boktips i forrige innlegg. Nå skal jeg gå på bokhandelen og hamstre inn til høstens innekvelder i sofaen. Og er vi heldige, kan vi nyte disse innekveldene i nytt hus.

Noen har kanskje fått med seg at vi er på boligjakt om dagen.. For ja! Det har blitt fryktelig trangt her hjemme etter at Falk kom til verden. Så nå går vi rundt og drømmer, og så får vi se hvordan det hele utarter seg. Å drømme er jo uansett lov, er det ikke vel?

Vi har vært litt på farten i dag, men det aller viktigste på dagens agenda var å bruke stemmeretten. Det er faktisk en borgerplikt, og jeg kjenner at jeg blir provosert når jeg hører folk si at de ikke gidder, eller at de ikke bryr seg. «Jeg interesserer meg ikke for politikk» sier enkelte… Men så har det seg faktisk sånn at alt mer eller mindre handler om politikk, enten det dreier seg om helse, økonomi, utdanning, samferdsel etc. Så å si at man ikke interesserer seg blir fullstendig tafatt i mine ører.

I dag dro vi alle tre til valglokalet her borte på Vahl skole, og sitter nå klare for å få greie på hvem som skal styre i Oslo de fire neste årene. Jeg synes dette er skikkelig spennende! Falk, derimot, skjønte fint lite, haha, men han fikk i hvert fall masse oppmerksomhet fra skjønne folk i køen. Om du enda ikke har stemt har jeg én oppfordring til deg – kom deg bort til nærmeste valglokale ASAP. Flere steder holder åpent i et par timer til!

 

Har dere en fin dag, skjønninger?

Annonse