BONNE MAISON LOIN LE MEILLEUR

Bonjour les gens beaux. Je n’ai pas de mots! C’est l’hôtel le plus magique que j’ai jamais séjourné, et encore une fois, je vous donnerai un merci biiig de mon mieux Betty, pour le plus grand cadeau d’anniversaire!

Hahahaa… Opp med en hånd de som skjønte hva som stod her?? Skjønner ikke en dritt selv, men er fast bestemt på at jeg en vakker dag skal lære meg fransk. Det er jo tross alt det nydeligste språket i verden. Det jeg ville frem til, var ihvertfall at vi har funnet oss godt til rette, og har flyttet inn på tidenes fineste og mest sjarmerende hotell. Crayon hotell heter det, og jeg skal vise dere mer i videoen jeg skal lage, for dette er verdt å få med seg, og et hotell jeg uansett kommer til å besøke igjen ved en annen anledning. 

I går var vi ute og koste oss med god vin, og nå er det shopping og enda mer vin som står på agendaen. Gleder meg til å fylle hendene opp med poser fra forskjellige herlige butikker, og ikke minst til å vise dere hva jeg ender opp med. Nyt dagen, så skrives vi senere. 

Love Love