Annonse

BORDDEKKING: JENTENES JULEBORD

Annonse: Nille

Når jeg inviterer til jentenes julebord, er det én ting jeg koser meg ekstra mye med i forkant av besøket, nemlig borddekkingen. Dette er så moro, og jeg synes det er så kjekt å prøve meg på ulike uttrykk og stiler før gjestene setter seg godt til rette. For det er nemlig ekstra hyggelig når man gjør seg litt flid, og på mange måter synes jeg at maten smaker bittelitt bedre, når omgivelsene er litt ekstra fine og forseggjort.

Flere har ønsket å se flere bilder av helgens bord, og da passer det jo perfekt at dagens innlegg handler om nettopp dette!

Jeg starter alltid med å legge en liten plan for hvilke fargepalett jeg ønsker å bruke, og prøver deretter å finne servietter, lys og annen dekor som matcher dette. Jeg finner alltid det jeg trenger på Nille, og denne gangen var intet unntak.

Jeg falt pladask for de lekre tallerknene med mønster i to ulike størrelser. Og stoffserviettene gjorde seg skikkelig fint på fatet med hempsnor knyttet rundt. Akkurat passe rustikk og «julete» på tross av den noe utradisjonelle fargen. De små søte soppene i gullglitter ble perfekt pynt på bordet, sammen med de gammlrosa juletrærne og lyslenken som skapte en lun og deilig stemning.

I taket hang jeg opp hvite julestjerner for litt ekstra julestemning ♥

Jeg elsker de nydelige glassene med stripe-tekstur… Lekkert at vin- og vannglass matcher!

Stemning ♥

Jeg er så begeistret for Nille sine superfine økologiske bomull-servietter. Disse bidrar til å skape et enda finere og lunere uttrykk, i tillegg blir det mindre avfall enn å bruke servietter i papir. Tommel opp! I kveld får vi min far og hans samboer på middag, så da skal jeg bruke den samme dekorasjonen til å skape et hyggelig julebord for fire personer. Gleder meg allerede til å gå i gang!

Ellers håper jeg dere har en nydelig start på uken, vakre mennesker! Min mandag er fryktelig blå etter helgens festligheter, men fy søren – denne helgen kommer jeg til å leve lenge på, haha. Vi hadde det så utrolig gøy, og jeg gleder meg til å fortelle mer om helgens festivitas her på bloggen!

Love you all!

Annonse