Annonse

BORDDEKKING – JENTENES JULEBORD

Fra fjorårets craziness med discokule-kopper, paljetter, neonrosa og konfetti, til noe litt mer nedtonet. Jøsses, det har skjedd noe på når det gjelder både fargevalg og stil her hjemme. Nå er det lunere – roligere, rett og slett. Og jeg elsker det!

I går dekket jeg bordet på en helt annen måte enn tidligere… Med linservietter og greier! Da har man faktisk blitt voksen, haha, når man bytter ut papirserviettene med stoff. Mer miljøvennlig er det jo også, så her er det vinn-vinn. Jeg holdt meg unna vaser med høye blomster samt høye lysestaker – de står jo bare i veien, så det aller beste trikset er uten tvil å holde pynten og lysene på et nivå som gjør at man kan se alle rundt bordet…

I Spania fant jeg både bordbrikker, kortholder til bordkort, servietter og de herlige telysestakene i bjørketre – alt passer perfekt inn her hjemme, og jeg synes det ble så fint. En liten grønn kvast oppå serviettene gjorde susen, og jeg følte ikke at jeg manglet en vase med blomster. Kunne kanskje hatt litt mer grønt liggende på bordet, men som dere ser var det ikke akkurat så veldig mye plass til overs…

•          •          •          •          •

You like? Bordet stod så godt i stil til resten av julestuen, og gjett om juletreet passet perfekt ved siden av peisen. Jeg måtte flytte det for å få plass til bordet, og nå er dette hjørnet et eneste perfekt deilig julehjørne, haha. Må vise dere bilder litt senere!

Hva er dine beste tips til borddekking? Er det noe jeg bør tenke på til neste gang?

Klem

Annonse