Annonse

BORTE BRA, BORTE BEST

//Sponset opphold

Fra det ene hotellet til det andre.. Jeg elsker hotellivet, men sånn har det ikke alltid vært..

Etter et ekstremt hektisk 2009 med 250 reisedager fikk jeg så avsmak på flyplasser og hotell og hotellfrokost og reising generelt, at jeg på et tidspunkt aldri kunne tenke meg å sette mine føtter innenfor en hotelldør typ EVER. Jeg bodde i en koffert, jeg var aldri hjemme, og på slutten av året var jeg møkk lei av alenekvelder med take away i hotellsengen. Jeg hadde tidenes mest ensomme og travle jobb, og da jeg sluttet tok det lang tid før jeg sjekket inn på hotell med en genuin glede som liksom er vanlig når man tar seg et par-tre netter borte fra heimen. Det er jo egentlig stas.. Det å bo på fine rom og våkne til superdigg hotellfrokost, for så å synke ned i en stor hotellseng når mørket faller på.

Endelig har gleden kommet tilbake for fullt, og spesielt etter at jeg inngikk et samarbeid med Scandic Hotels. Servicen er noe av det beste jeg har opplevd, mitt reisefølge og jeg blir alltid godt tatt vare på, og vi ønskes alltid velkommen med et stort smil. Slik er det alltid hos Scandic, og ikke bare fordi jeg blogger om oppholdene mine.. Den gode servicen gir de til absolutt alle, og i visse tilfeller dukker der opp en og annen uventet og ikke minst hyggelig overraskelse.. Som på fredag, f.eks..

Haha, først trodde jeg det var Dennis som hadde vært ute og lekt romantisk med en alfor klissete tvist, for da vi åpnet døren til rommet vårt, ledet roseblader veien inn til soverommet hvor en sånn der håndklesvane formet som et hjerte ventet på sengen. Champisen stod klar, og den eneste tanken som slo meg var at Dennis hadde tenkt til å fri på tidenes mest cheesy måte. Hallo.. Roseblader og sjokoladehjerter? Han vet jo hva jeg synes om den slags, og jeg hadde ikke sjans til å holde latteren tilbake.. Da jeg innså at han absolutt ikke hadde en finger med i spillet ble alt bare ufattelig sjarmerende, for å strekke seg såpass langt for at vi skal få det hyggeligst mulig, er ikke hverdagskost. Et øyeblikk der følte vi at vi var på honeymoon i Thailand, og det skal godt gjøres når man befinner seg i et iskaldt og snødekket Stavanger.

En stor takk til Scandic Stavanger Park, for den beste servicen noen sinne. Hjertet mitt smelter!

Vi poppet champisen, tappet i badekaret, og entret fredagskvelden blant masse skum og friske bobler. Nå ser det faktisk ut til at denne mandagen kan bli relativt lik da en champis ventet på oss her også, men denne gangen har vi byttet ut badekar med badstu. Haha, fjellfølelse sa du? Trenger ikke noe hytte på fjellet når man har badstu på hotell i Tallinn, hurraaa!

Yess.. Jeg husket bikinien!! Nå gjenstår det bare å se om den passer etter julens gilde.. Jeg har nemlig og uten tvil spist meg mellom 5 og 8 kilo tyngre, bare så det er sagt. Hahahah..

Nyt resten av denne mandagen som forhåpentligvis er like herlig og fin som deg! 

Vi skravles og oppdateres fortløpende ♥

        

   

Annonse