Annonse

BORTSETT FRA DENNIS OG MEG…

Altså…

Nå begynner det å ta form her hos oss, og uteplassen er veldig klar for en digg sommer. I fjor gikk vi til innkjøp av en tikibar, og nå skal den snart tas i bruk. Funfact: Tikibar er det rareste som ligger til salgs på finn.no, som absolutt ingen vil ha… Bortsett fra Dennis og meg, HE HE! Selvfølgelig måtte vi ha en tikibar i hagen, lol.

Enda flere planter og blomster har kommet på plass, og det som mangler nå er to svære palmer, enda flere fargerike filleryer, knallsol og mange glade folk. Herregud så digg det skal bli her fremover…

IMG_5346

IMG_5335

IMG_5344

IMG_5350

IMG_5343

IMG_5337

IMG_5342

IMG_5334

IMG_5340

Sånn… Nå lover jeg at det blir en liten stund til neste hageoppdatering her på bloggen, haha… Det har blitt litt mye de siste dagene, men vi er jo så giret… Spesielt Dennis! Dere skulle sett han i går da han vasket baren, mens han sang og koste seg.. SÅ stolt, vett.

Hva står på planen i dag, lovelies? Vi reiser til Bergen litt senere i dag, og jeg er SÅÅÅÅ giret. Lenge siden jeg har gledet meg såpass mye til en tur til B-town! Dette blir knall ♥

Annonse