Annonse

BOTTOMS UP!

Å guuuuri land!

Vi er så fyllasjuuuk, men samtidig SÅ happy, for kvelden i går kunne ikke vært bedre. Helt FAB, faktisk, og sånn blir det når man samler familien Gjelsvik med følge, i ett og samme rom, og i tillegg legger til litt for mye vinglevann. 

Det begynte delvis rolig på Lorry, hvor vi koste oss med deilig julemat og gode samtaler, og deretter fortsatte festen på Kunstnernes hus, hvor både formen og kvelden utviklet seg i en ekstremt festlig retning. Vi begynte jo så tidlig som klokken 17, så allerede en time før midnatt hadde vi bikket sjarmerende brisen på fylleskalaen. Når færneten ble satt på bordet var det på tide å komme seg hjem, og på veien svingte Dennis og jeg innom Belinda for å hente laderen til data’n som hun hadde fått med seg hjem dagen før. Jeg husker ingenting fra den lille visitten hos henne, men i følge bildene på minnebrikken, er det tydelig at jeg var i slaget, og i følge dagens snapper fra henne, fikk jeg bekreftelse på at jeg virkelig VAR i slaget. Dennis også for den saks skyld.. Ojojoj!

Dette var i svært korte trekk, kvelden i går…

Nå skal jeg prøve å hente meg inn igjen etter gårsdagen, for om ikke så altfor lenge setter jeg kursen mot Gardermoen og Bergen! SOM jeg gleder meg til å se enda mer familie, og ikke minst de fantastiske vennene mine. I morgen er det duket for siste runde med julebord, og deretter er det bare til å prøve å finne roen.

Happy Merry Chriiiistmaaaaas!

Peace Out ♥ 

Image and video hosting by TinyPic

Annonse