Annonse

BOYFRIEND DOES MY VOICEOVER!

//I samarbeid med MakeStyle

En riktig god morgen, Rockeboller ♥

Jeg har omsider gleden av å bjuda på denne videoen jeg har gått og snakket om de siste par dagene, og nå krysser vi fingrene for at dere synes dette er like gøy som oss. Jeg ler meg ihjel av det her, og synes Dennis klarte seg overraskende bra, haha!

Len dere tilbake, trykk på play, og kos dere glugg ihjel med denne voiceoveren!

PRODUKTER BRUKT I VIDEOEN: 

1. Day Cream HER / 2. BB Cream HER / 3. Pudder HER / 4. Ultimate Base Set HER/ 5. Liner HER / 6. Mascara HER / 7. Blush HER  / 8. Leppestift HER

Rabattkode: VIDEOMARS (Gir 10% rabatt på ALLE produkter på Makestyle.no)


Hva synes dere? Noe som frister til gjentagelse? Jeg må jo også legge til at jeg har fått noen nye favoritter i sminkevesken etter denne testrunden… Sånn som lineren, f.eks. DAMN, den var fantastisk, og ikke minst enkel å påføre… Og så må vi ikke glemme det freshe pudderet og den herlige fargen på blushen. Leppestiften var også elsk, og det var egentlig alle produktene jeg tok i bruk, haha. Love it, love it, love it!

Nå skal jeg få på meg noen filler, spise en god frokost, og deretter tusle bort i sjappa. Jeg står der til klokken 18.00 i dag, og er klar for å ta godt imot alle som har lyst til å ta turen innom.

Nyt dagen, fininger. You rock my world ♥

Annonse