Annonse

BOYS & GIRLS… CHECK THIS OUT!

Jeg eeelsker Junkyard, som dere sikkert har fått med dere, og nå har de et super tilbud jeg bare må tipse dere om. Det er høst og snart vinter, og da trenger vi alle en fresh, varm vinterjakke og en kul jeans som holder oss varm og god, og bestiller dere fra Junkyard frem t.o.m søndag 30.september, får dere 20% avslag på totalsummen. Finn ut mer HER. Jeg har selvfølgelig benyttet meg av tilbudet og gikk for denne råkule vinterjakken fra LEE, samt denne freshe loose fit jeansen fra SomeWear. Har forresten også bestillt ny snowboard jakke- og bukse, som jeg gleder meg til å vise dere. Jeg er jo en skikkelig snowboard entusiast, og gleder meg ubeskrivelig mye til den første snøen faller, til sesongåpning, og til mange turer på fjellet i vinter. Hurraaaa! 

Deler dere samme entusiasmen som meg, rockstars? Hehe

Annonse