Annonse

#BRANOK

//Reklame for egen bok

Fy flate, folkens! I dag holdt jeg boken min i hendene for første gang, og jeg kan nå kalle meg forfatter. Dette føles bare så rart og fint på samme tid – jeg er så stolt, men kjenner at det kommer til å ta litt tid før dette synker inn… En drøm har gått i oppfyllelse, og her er resultatet; en knæsjrosa herlighet, som skal gi deg som leser en skikkelig god følelse – følelsen av at du er bra nok, akkurat som du er!

KJØP BOKEN HER

Dagen startet med at jeg tok batmobilen på EU-kontroll, og deretter gikk altså turen videre til Cappelen Damm, hvor boken og nydelige blomster stod og ventet på meg. Fy flate så heldig jeg er – som faktisk har fått denne muligheten av det største forlaget i Norge! Det er faktisk helt vanvittig, og noe jeg er evig takknemlig for. De fantastiske jentene i Cappelen Damm så altså behovet for en bok som dette, og det har vært både givende, gripende og ikke minst inspirerende å skrive #BRANOK.

Det viktigste for meg har vært at jeg er like ærlig i boken som på bloggen, og at den skal være overkommelig for alle. Jeg kunne skrevet en mørk roman på 500 sider om kroppspress, men i denne omgang var det viktig å skrive noe som også kan leses av barn ned i 10-årsalderen. Dette er en bok for alle aldre som trenger litt motivasjon i hverdagen – en liten selvtillitsboost, rett og slett, og som i tillegg ønsker noe fint å hvile øyene på. Boken er like fargerik og leken som den er viktig, og jeg håper så inderlig at den kan gjøre en forskjell!

Jeg har allerede fått utallige snapper fra dere som har forhåndsbestilt den, og deres tilbakemeldinger og positive feedback betyr enormt mye for meg ♥ Herregud, fininger! Nå er boken snart å se i bokhandlere over hele landet, og på torsdag neste uke blir det kanonstemning på lanseringsfest! Dette er et åpent arrangement, men med 18-årsgrense da eventet holdes på et utested i Oslo. Vi skal nok få til noen signeringer uten aldergrense i løpet av høsten og vinteren, så ikke fortvil om du ikke er gammel nok til å komme på fest…

Dere finner arrangementet HER – det er begrenset med plass, så trykk gjerne på attending om du joiner! Det vil bli litt godt i glasset, og selvfølgelig noen fantastiske goodiebags til de 100 første som dukker opp – HURRA! Jeg gleder meg sååå til å se dere, og til å klemme dere flate hele gjengen.

Ha en fantastisk fredag så lenge, så sees vi senere ♥

Annonse