BREAKFAST BY THE POOL

Good mooorning, beauties ♥

Kan dere se for dere en bedre morgen enn å tusle ut til bassenget, legge seg ned på solsengen, åpne data’n og samtidig få frokosten servert? Perfekt start på dagen spør du meg, og slik hadde vi det i går morges. Deilig å kunne starte dagen i et rolig tempo, og samtidig få ryddet opp i mailboksen før man tar fatt på dagen. 

Etter en herlig morgenstund dro vi ut på shopping, som jeg nevnte for dere i forrige innlegg, men jeg fant dessverre ikke de skoene jeg hadde håpet på å finne… Derfor ble det masse stasj til Dennis i stedet, og for å være helt ærlig er det ingenting i hele verden som er gøyere enn å shoppe til kjæresten. Åh, jeg savner han så vanvittig mye nå, og ingen ord kan beskrive hvor sinnysk mye jeg gleder meg til å se han igjen. Jada… Jeg er skikkelig forelsket! Hihihhhi ♥


Ser det ikke helt herlig ut?

Viktig å nyte varmen og sommerfeelingen til det maksimale før vi drar tilbake til kalde Norge, men før den tid… Vegas, baby! 

WuuuUUUUUuuuuuHUUuuuuuuuuu.

Kyss ♥