Annonse

BREAKFAST WITH A VIEW

//Lokal tid: 13.25

Holy shit, dette er sjukt!

Vegas skuffer aldri – det er det virkelig ingen tvil om, og vi koser oss gløgg ihjel! Nå har vi akkurat spist frokost her på rommet vårt, og prøver å finne tilbake til godformen etter en lang og fuktig kveld i går. 

Man blir jo helt føkka av å være her, haha. Så masse blinkende lys, konstant plingelyder, latter og klapping, og alarmer som går nå noen vinner store summer. Det går liksom ikke an å gå å legge seg når man er her – det er så mye som er åpent 24/7, og jeg tror ikke vi var i seng før nærmere halv seks i dag morges. Man mister jo fullstendig oversikten over tiden – på lik linje som at man mister oversikten over hvor mye penger som egentlig flyr ut av lommeboken. Vegas er faktisk livsfarlig, haha, og jeg er jo som dere vet en real gambler. Jeg ELSKER å gamble, det er det gøyeste og mest nervepirrende som finnes, og ingenting gir meg mer adrenalin enn når jeg vinner noen gode slanter. Jada, det der hørtes faktisk litt trist ut, LOL!

Jeg fikk dessverre ikke føle på dette vinner-adrenalinet i går, for jeg tapte alt jeg satset. Vegas er altså like kjip med meg i år, som da Stine og jeg var her for to år siden. Hva pokker skjer med det, liksom? Haha! Nå er det heldigvis ikke store summer som er tapt, og så får jeg heller fokusere på at Dennis stakk av med 12000 kroner i går. Rett i familiepotten det der, HEHE!

Nå er vi snart klare for en ny runde, og i dag tar jeg kameraet med på slep. Alle disse fargene, vet dere.. Jeg blir jo så lykkelig, haha!

Følg med på Snapchat (styleconnection) for flere bilder og moro fra Vegas. 

LOVE YOU ALL 

Annonse