Annonse

BREKKIE

Happy gooood mooooorning, superstaaars ♥

Det er fredag, det er grått og trist, men det er freeeeedaaaaaag og det er dags for avreise til Paris. Jeg er i lykkerus.. Herregud som jeg gleder meg, og jeg vet at dette kommer til å bli en knalldeilig helg for både Dennis og meg. Han fikk nemlig besøk av CF i går.. Sin gode kompis fra Stavanger som også er med i årets PH, så i går ble vi sittende og se på parsermonien sammen over noe godt i glasset. Jeg har ikke engasjert meg i Paradise Hotel siden vår sesong, men i år må jeg liksom se på siden CF tross alt er med.. Dessuten har jeg rukket å bli så provosert og irritert på enkelte personer der inne atte HJELP, så nå er jeg hooked! Måtte disse såkalte isdronningene bli stemt ut én etter én, haha! 

Dennis har dratt på jobb, CF sover på såffan, og jeg sitter i sengen med dataen på fanget for å formidle et «god morgen» til dere vakre venner. Og så må jeg vise noen litt random bilder fra Dinern rett bortpå her.. Her inntas nemlig ofte en god frokost, og ingen lager egg og bacon som Dinern. Ingen lager pannekaker eller milkshake som dem heller, og siden prisnivået er innafor skader det ikke å ta seg en frokost eller brunch her borte i ny og ne. Hahah, man skulle tro jeg annonserte for Dinern nå, men det gjør jeg altså ikke! Trenger ikke annonsere for en plass som hver søndag har en kø utenfor som går langt opp i Birkelundsparken.. Det sier jo sitt, hehe!

iPhone Cover – Dreamcatcher HER // iPhone Cover – Aztec HER

Satan.. Nå fikk jeg sjukt lyst på egg og bacon.. OG en pannekake med blåbærsyltetøy! Mmmmm.. Ait, på tide å levere et par nye produkter til foto og deretter pakke kofferten. Je ai hâte de vous voir, Paris. Nous aurons un bon week-end fantastique!

Skravles litt senere, og folkens? Hvis dere ser på PH, hva synes dere om årets sesong så langt? HE HE HE!

SMASK ♥


Annonse