BRIDE TO BE

På førstkommende lørdag – om bare 6 dager – gifter min kjære Belinda seg med mannen i hennes liv. Og heldige meg fikk være med henne på den aller siste fittingen av brudekjolen, som de flinke damene bak Høst & Vår (tidligere Ootd) har sydd til henne. Fy fader for en magisk kreasjon… Den oser Belinda på hundre meters avstand, og kunne ikke vært mer perfekt. Kameraet gikk varmt, for å si det mildt, men kjolen blir selvfølgelig holdt hemmelig til den store dagen. Likevel har jeg fått lov til å vise dere en bitteliten smakebit i sort hvitt, som dere kan se litt lenger ned på siden…

Her er Elsa-Fredrikke… Den råflinke designeren bak merket. Hun og den fantastiske mammaen hennes har designet og sydd kjolen til Belinda, og den er til å dø av!

Denne skjønne krabaten her var også til stede under prøvingen… For en sjarmør, haha!

Jeg trenger så sårt disse nydelige vannglassene!

En bittebitteliten sneak peek!

Hva er vel i grunn vakrere enn markblomster plukket fra egen hage?

I showroomet hang også de lekreste kreasjoner fra høstkolleksjonen til Høst & Vår. Jeg måtte bare prøve noen av herlighetene som hang der, og aldri før har jeg følt meg så fin. Makan!

Jeg gleder meg så sjukt til dere får se den kommende bruden. Dette blir det fineste bryllupet noen sinne, og jeg gleder meg ihjel til å feire kjærligheten mellom to favorittpersoner. Nå må jeg bare få fatt i vannfast mascara og lommetørkle, for dette her kommer til å bli en rørende affære!

Frokosten er inntatt, og nå skal vi ut på trilletur. På med hoodien og gode sneakers – i dag er det kjølig!