Annonse

BRUDELUNSJ

Sånn… Da er jeg tilbake til hverdagen igjen, og kan omsider oppdatere dere litt her inne. Takk for at dere har vært så tålmodige med meg den siste tiden! Jeg setter så enormt stor pris på at dere gir meg tid til å lade batteriene innimellom slaga ♥ Om batteriene faktisk er helt ladet opp er jo en annen historie, haha, men det har vært deilig med et lite avbrekk fra sosiale medier. Vi er ikke tilbake i Oslo helt enda, og har gjort et lite stopp ca. halvveis, og her blir vi i noen dager til før vi virkelig sier takk til denne sommerferien for denne gang. Er det bare meg, eller gikk denne sommeren ekstra fort? Poff, sa det! Og snart er det jul…

Anyways… Som dere vet giftet min kjære Belinda seg i helgen, så på fredag suste vi til Kristiansand for å delta på denne fantastiske begivenheten. Det skulle være hagebryllup, og vielsen skulle foregå under åpen himmel. Så da passet det jo midt i blinken at værvarselet viste gul varseltrekant om usedvanlig mye nedbør. Åhåj… Etter så mange nydelige solskinnsdager, skulle altså det skikkelige uværet treffe det glade sørlandet på den store dagen! Heldigvis hadde vi noe opphold her og der, men ellers bøttet det ned. Og vet dere? Det ble et kanonfint bryllup likevel. Temperaturen var jo så fin – ca. 2 tjue grader, så da gjorde det ikke noe at vi ble litt fuktig i finstasen.

Tidligere på dagen hadde Belinda invitert et knippe kvinnfolk til brudelunsj, og siden bruden hadde mer enn nok med å stelle i stand til selve bryllupet (hun begynte tross alt ikke å planlegge før to uker i forkant – HE HE) , ble brudelunsjen mitt ansvar. Og når jeg får ansvar for å stelle i stand, blir jeg som et lite barn på julaften. Jeg elsker jo å pynte, dulle, dekorere og gjøre det fint, så klokken 9.00 var jeg på plass i Kristiansands deiligste bakgård på Spiren Café, for å pynte litt i drivhuset hvor lunsjen skulle finne sted. Fy fader – dette ble magisk! Kameraet gikk varmt, så nå er det på tide å dele et realt bildedryss med dere.

Location kunne ikke vært mer perfekt, så her traff Belinda virkelig spikeren på hodet. Og så maten, da!? 100% vegansk, og INSANE smakfullt. Vi ble sittende i to timer å skravle og le, før vi alle gikk hvert til vårt for å gjøre oss klare. Deretter var det tid for bryllup, og fy søren så vakker Belinda var! Kjolen var perfekt, og hun har aldri vært vakrere. Jeg gleder meg stort til å dele flere blinkskudd fra dagen med dere, når brudeparet har fått landet litt. Dere så kanskje en liten sneak peek på Instastory? Fy søren så vakkert!

Ønsker dere alle en vidunderlig dag, så sees vi snart igjen ♥

Klem i fleng

Annonse