BRUK OG KAST, FINANSFOBI, OG KREDITTKORT!

Da Belinda og jeg ble enige om å ta Snikk Snakk fra 2012 tilbake i podcast-format, spøkte vi med å lansere gjennom en LIVE pod på Rockefeller i Oslo ! Det ville jo være både ambisiøst og samtidig litt crazy å lansere på denne måten, som gjorde at vi tente enda mer på idèen. Skulle vi virkelig klare å få folk til å ta turen, selv uten å være en etablert podcast?
Vi valgte å kjøre på, og fikk på lørdag kveld lansert Snikk Snakk på den best tenkelige måten – sammen i en sofa, med verdens beste publikum i salen! Det var ikke en stol som var tom, og vi kunne ikke vært mer fornøyde med kvelden ♥

Tusen takk til alle dere som kom, og bidro til å skape en minnerik og fantastisk kveld. Vi er så takknemlige atte hjelp, og så innmari glade for at denne lanseringen ble alt vi drømte om! Nå er vi for alvor i gang, og gleder oss så SJUKT til fortsettelsen!

I dag har vi gleden av å dele vår første første offisielle Snikk Snakk-episode… En episode vi er skikkelig stolte av. Her går vi gjennom postkasse-angst, ubetalte regninger, kredittkortgjeld, og hvordan det føles når din dårlige økonomiske sans er klistret på forsiden av landets mest besøkte nettaviser. Vi toucher også borti den miljøbelastende tekstilindustrien, og hvordan vi som influencere kan påvirke enda mer i positiv retning. Lytt til episoden HER, om du vil!

Vi er også allerede i gang med planlegging av neste LIVE pod, så nå er jo det store spørsmålet; hvilken by ønsker dere at vi skal komme til? Vi blir jo så giret og engasjerte når vi får tilbringe litt tid med dere fantastiske lyttere, og vi kan nesten ikke vente til neste event ♥

Takk for all kjærleik de siste dagene! Dere er gull verdt!