Annonse

BRUNCHIN’

Åh, livet!

Jeg er av dem som synes at noe av det koseligste i hele verden er å gå på café. Gå ut og spise en god brunch i godt lag er liksom noe av det jeg liker aller best, men dessverre deler ikke Dennis og jeg den samme interessen for cafélivet. Han synes det ikke er noe koselig i det hele tatt, noe jeg selvfølgelig ikke kan fatte og begripe, men heldigvis for min del, klarer jeg en gang i blant å overtale han til å bli med. «Jamen, Dennis.. Det er jo såååååååååå koselig å ta en matbit på en koselig café! Komanigjen da, dette blir jo såååååååå koselig!» Han ser liksom ikke helt poenget, noe jeg enda en gang ikke kan forstå noen ting av, men kan det være at sånne cafébesøk er mer interessant for oss jenter? Er det å gå på café og sitte i flere timer med kaffekoppen i hånden en jentegreie? 

Ikke vet jeg, men at jeg fikk lurt han med på en timeslang brunch i går, er i hvert fall sikkert. Jeg tror faktisk at han koste seg bittelitt, og jeg fikk til og med knipset noen bilder, før han ba meg pent om å sette meg ned.. Eller.. Pent og pent, fru blom. «Kan du se til helvette å sette deg ned i stedet for å fly rundt her inne med det forpulte kameraet ditt?? Skal vi være på café SAMMEN, eller skal jeg sitte her mens du er opptatt av noe helt annet????«.. HE HE! Da satt jeg meg pent ned!

Cutie Key Cap fra StyleConnection: Bunny HER/ Chicken HER/ Teddy HER

I dag ble det ingen brunch på en café, og det er heeelt greit. En gang i blant skal jeg være fornøyd med, og i dag ble brunchen inntatt her i heimen før vi suste opp på Plantasjen for å kjøpe juletre. Jeg kan vel heller si at vi dro oppover for å kjøpe JULESTEMNING, for nå har vi handlet alt som handles kan for at julestemningen skal snike seg innpå oss, sakte men sikkert.. Jeg gleder meg sånn!

Nå blir det juletrepynting og julemusikk før middag, så da vil jeg bare ønske dere en deilig ettermiddag så lenge, så skravles vi litt senere ♥

SMASK

Annonse