Annonse

BRYLLUP I BERGEN

FOR en helg! Jeg ligger nå på sofaen i cribben på Løkka, og kjenner at det fortsatt verker i kroppen etter gårsdagens festligheter. Ryggen er gåen etter en ellevill limbokonkurranse som  jeg faktisk vant, haha, og føttene fikk virkelig gjennomgå på dansegulvet.

I går var det altså duket for bryllup i Bergen, da Kristin og Torstein skulle gi hverandre sitt ja. Det ble en rørende sermoni i Birkeland Kirke, og selv om det var meldt dårlig vær, tittet solen frem i noen timer rundt og etter vielsen – fantastisk. Her kommer et lite bildedryss fra en lykkens dag…

«Newlyweds» – Det flotte brudeparet utenfor Birkeland kirke ♥


Vakre syriner utenfor kirken… Jeg elsker disse blomstene – spesielt den nydelige duften som minner meg om barndommen. Vi hadde nemlig en haug av syriner i hagen!


Min deilige Morten – en av de beste vennene en kan ønske seg ♥

Hele vennegjengen med og uten følge, som venter spent på brudeparet. Tenk at vennegjengen har holdt sammen siden 8. klasse. Det er ganske sjukt ♥

Disse to ♥

Råtøffe detaljer! Morten har så bra stil..

«La Familia» haha! Smiiiiiil, sa fotografen, og vi bare…


Metallic! Love it…

Selinn, Thine og Trine – fine jentene ♥

Antrekket jeg endte opp med… Grønn kjole fra Zara, jakke fra Urban Outfitters, heels fra Bronx og veske fra SkinnyDip/StyleConnection


Den nydelige buketten ♥


Katrine, Selinn og Caroline ♥


Haha, den perfekte vesken for en slik anledning – fra SkinnyDip/StyleConnection

Mens vi venter på brudeparet – dønn klar for en skikkelig bryllupsfest, wuuhuuu!


Min kjære Trine og meg…


The wedding cake!

Deilig å vite at det er helligdag i morgen også, at jeg kan komme skikkelig i orden her hjemme før jeg tar fatt på en ny uke. Koffertene står fortsatt i gangen, så det er bare til å sette i gang med både utpakk og klesvask, men i kveld skal jeg bare slække. Nå blir det middag og serier på TV’n med Dennis. Nyt kvelden, fininger ♥ Har dere hatt en bra helg?

Annonse