Annonse

BRYLLUPSHELG I FEVIK

Åh – denne helgen her, ass… Beklager fraværet, men denne helgen har gått med til bryllup, familie, gode samtaler, myke klemmer, morsomme historier, og ville dance moves. Det var så viktig for meg å være tilstede, så da måtte bloggen vike. Når man møter familie man ikke ser så altfor ofte, kan man ikke sitte med nesen ned i macen, hah. Men altså… Denne helgen! Herregud ♥

Vi kjørte til Fevik på fredag, og kicket i gang bryllupshelgen hos faren til bruden på Tromøy. Været var nydelig, og her hadde brudeparet invitert inn til en liten minglefest før den store dagen. Dette er virkelig en perfekt måte å gjøre det på – så blir man litt kjent med de andre gjestene før brud og brudgom gir hverandre sitt JA! Vi sjekket inn på nydelige Strand Hotel Fevik – en perle med strandlinje på fantastiske Sørlandet. Hjelpes for et sted – og for en utsikt! Rett og slett en vidunderlig bryllups-location!

Vi valgte bunaden begge to – det fineste plagget vi har i garderoben. Og så er det jo ekstra stas når vi begge to er iført en slik nydelig drakt. Det ble litt varmt for Dennis på et tidspunkt, men da han kunne kaste jakken ble det brått litt mer behagelig, haha. Vielsen foregikk utendørs i strandkanten, med det nydeligste bakteppet! Sjø, en seilbåt og blå himmel – helt fantastisk. Det var nok ikke en eneste øyekrok som var tørr da den nydelige bruden vandret nedover mot stranden, arm i arm med sin far. Og dette var også første gang flere av oss så brudgommen så rørt som han var. Bryllup er seriøst det vakreste som finnes – jeg ELKSER bryllup!

En fantastisk toastmaster gjorde selve middagen komplett – alle talerne var fantastiske, og det var rett og slett et helt perfekt bryllup. Gode taler, deilig mat (Dennis og jeg fikk et nydelig vegansk alternativ) , og god underholdning. Akkurat slik et bryllup skal være. Jeg hadde også satt meg på talerlisten for anledningen, og fikk sagt noen ord til min kjære fetter. Jeg tror jaggu at jeg klarte meg greit – det var i hvert fall mye latter i salen, og det er jo alltid et godt tegn, haha.

        

I går – etter en god frokost med familie og nye venner, kjørte vi innom Dennis’ herlige besteforeldre, som inviterte på deilige bær, kaffe og gode samtaler. Fineste tante Lene var også på plass, og det var så hyggelig å tilbringe tid med flere familiemedlemmer. Vi kjørte videre til Kristiansand, og for min del (mens Dennis brukte ettermiddagen på Arsenal-kamp) gikk turen rett til Belinda. Herregud som jeg har savnet henne! Mer om daten vår, litt senere. Vi skal faktisk møte henne til sen frokost på Spiren her i Kristiansand, om ikke så lenge. Deretter suser vi videre til Stavanger for å feire svigerfars bursdag, og for å hilse på enda mer familie og venner. Vi er med andre ord på en skikkelig rundtur for å hilse på alle vi er glad i som bor på Sørlandet, haha. Love it!

Sees senere, skjønne venner – nyyyyt mandagen så lenge ♥

Annonse