Annonse

BRYLLUPSMENY? CHECK!

Hehehe.. 

Jeg var så vidt inne på det i går, men Dennis og jeg har altså funnet den perfekte menyen til bryllupet vårt.. Og det på tross av at det verken er snakk om noe frieri eller bryllup riktig enda, haha.

Det var faktisk Dennis som utbrøt «WOW, dette blir forretten i bryllupet, Kristin«, under middagen for to dager siden, og jeg kunne ikke vært mer enig. Det er jo fint å fange opp gode smaker når man er ute på tur, for et bryllup blir det jo en gang, og da skal menyen kunne hashtagges med #foodporn og #bestematenever, hehe. 

Men okei.. Nok snakk om det som enda ikke er en realitet! Vi har ankommet Stavanger, og skal straks komme oss ut for å oppleve den magiske stemningen her, men før dere får bildedryss fra S-town, er det på tide med en solid bildeoppdatering av vidunderlige Rosendal..

Her får dere se alt fra mat og øl, til Baroniet, shopping, og max hygge. Det er ingen tvil om at vi har kost oss gløgg ihjel, og ferien i nydelige Norge har så langt vært en drøm. Jeg anbefaler alle å ta samme roadtrip som vi gjør nå, ved en passende anledning. Det er så mye vakkert å se på veien, og jeg går aldri lei av vår flotte natur ♥

Åh ♥

Hvordan kan man liksom ikke elske dette? Nå er jeg på mitt aller lykkeligste, det er det i hvert fall ingen tvil om ♥

Har dere det fint? Nyter dere sommeren?

Kjærleik ♥

Annonse