Annonse

BUBBLE MASK CHALLENGE

//Annonse

Haha, jeg kan ikke gjøre annet enn å le av denne snutten Dennis og jeg spilte inn i går. Da var det nemlig duket for en ny runde testing av et morsomt produkt fra Makestyle, og denne gangen var det den mye omtalte Bubble Mask BeautyDuty som stod for tur. Denne her har dere nok sett en del videoer av på internettet, og vi kan begge skrive under på at det faktisk føles like morsomt som det ser ut, haha.

Siden det snart er jul og sånn, er vi i det gavmilde hjørnet. Makestyle bjuder på rabattkode og greier, så nå får der 10% rabatt på denne herlige saken her, ved å benytte dere av rabattkoden: BUBBLEMASK! I tillegg til rabattkode kan vi glede dere med giveaway, hvor så mange som fem fininger kan stikke av med hver sin maske. Bli med i trekningen ved å følge @Makestyle på Snapchat ♥

Alright… La oss ta en titt på galskapen, shall we?

Haha, hva synes dere? Det er jo litt kjekt at jeg kan ta Dennis med på sånne tester som det her, og det jeg liker ekstra godt er jo at også han får øynene opp for produkter som kan være litt ekstra snill med den barske huden hans også, hah.

Jeg er fremdeles ute hos den fine mamsen min, og blir værende her til i morgen. I hele dag har jeg sittet i spisestuen og jobbet, og har jo nesten ikke sett snurten til mamsen. Når jeg blir ferdig med alt som står på to do-listen blir det omsider til til hygge og kos, akkompagnert av pasta pesto og rødvin – mums!

Har dere en fin tirsdag?

Love Love ♥

 

Annonse