BUCKETLIST ✔️

//Lokal tid: 09.56

Vegas, baby! Endelig er vi her… Det er vel ikke en eneste en av dere, som ikke har fått med seg at vår favorittdestinasjon er nettopp Las Vegas, så dere kan jo bare se for dere hvor kjekt vi har det nå. Vi går aldri lei, haha. Å avslutte et så fantastisk eventyr som vi har vært på, i selveste Las Vegas, setter rett og slett prikken over i-en. FOR en tur vi har hatt – og for noen fantastiske minner vi har pakket med oss i kofferten. Denne USA-turen har vært så ubeskrivelig fin, så innholdsrik, og så vidunderlig – og nå skal vi nyte de siste dagene til det fulle, før vi vender snutene tilbake til høsten der hjemme. I løpet av disse ukene har jeg hatt gleden av å krysse ut flere ting fra bucketlisten, og i dag fikk jeg omsider opplevd en av de tingene som manglet, nemlig Seven Magic Mountains… Dette her har jeg ventet på siden 2016 – året hvor utstillingen stod klar.

Den internasjonalt anerkjente kunstneren, Ugo Rondinone fra Sveits, er mannen bak Seven Magic Mountains – en fargerik kunstinstallasjon ute i ørkenen, omtrent ti kilometer sør for Las Vegas. Kunstverket består av syv tårn av fargerike, stablede steinblokker, som strekker seg ca. 9 meter over bakken, og skal være et kreativt uttrykk for menneskelig tilstedeværelse i ørkenen. Dette er så unikt og magisk på samme tid, og de fargerike tårnene lyser opp der de står ute i den ellers fargeløse naturen.

Den opprinnelige planen var at kunstverket skulle stå på utstilling i to år – altså ut 2018. Jeg har med andre ord vært litt bekymret for å ikke få med meg denne spektakulære installasjonen, men heldigvis ble det tur på oss før det var for sent. Faktisk, så kan det tenkes at Seven Magic Mountains blir stående i noen år til, grunnet den vanvittige suksessen, så nå jobbes det med en utvidelsesplan som vil gjøre det mulig for Seven Magic Mountains å fargelegge ørkenen i flere år framover      

Ganske så vanvittig, ikke sant? Jeg er faktisk litt sliten i øynene etter alle disse fantastiske inntrykkene, haha, og de blinkende lysene og det fargerike, deilige og elektriske «kaoset» i Las Vegas gjør ikke akkurat øynene mer «uthvilt» . Men fy søren – gjett om vi nyter! Vi har det så sabla bra, og har fortsatt tre hele dager igjen før hjemreise, så nå skal det hygges på høyt nivå.

Nyt det siste av søndagen, skjønninger. Her er det formiddag, solen steker, og vi er snart klar for en ny dag! Klem