Annonse

BUDAPEST BY NIGHT

Heisann hoppsann, skjønninger. 

Jeg må bare si det; Shiiiit så billig det er her! Selvom vi har vær her i snart en uke, var det først i går jeg virkelig forstod meg på valutaen, og hvor billig det faktisk er her nede. Vi var nemlig ute og spiste en bedre middag på restauranten, Menza, som kan anbefales på det varmeste, og dette var tydeligvis et populært sted både blandt de lokale og turistene. Vi hadde ikke reservert bord, og måtte vente i baren i ca. 20 minutter til bordet vårt var ledig, noe som selvfølgelig bare var hyggelig. 

Vi bestilte både forrett og hovedrett, en flaske god hvitvin, samt to drinker til hver + kaffe til meg, og vet dere hva det kostet? FEMHUNDRE usle Norske kroner. 500 liksom? Sånn helt seriøst? Man får jo omtrent ikke en øl til den prisen hjemme i Norge, og det er deilig å kunne spise og drikke så mye man vil, uten å tenke på regningen etter endt måltid. Hurrraaaaa! 

Kvelden ble avsluttet på en skikkelig retro og supertrivelig bar, før vi dro tilbake til hotellet… Rimelig lett beruset, men overraskende fin i formen i dag. Det kan vi jo like, så nå skal vi ut i solen og nyte den siste dagen her før hjemreise i morgen… På fredag kommer min kjære Betty og GJETT om jeg gleder meg til å se henne. Føles jo som en hel evighet siden sist, og på lørdag blir det London-tur på oss. Bare fordi vi fortjener det. Hehe.

Nyt dagen så lenge, og så skrives vi senere ♥

Smask

Annonse