Annonse

BURDE VI KJØPE?

Jeg er nok ikke alene om å mene at peis er noe av det som skaper mest julestemning. Åh! Fyr i peisen, tjukkelabber på føttene, og en kopp med rykende varm gløgg eller kakao i koppen? Her snakker vi julestemninggaranti. Dessverre har vi ikke peis, og det nærmeste vi kommer peis er den de har på Netflix, haha. Og vi kan vel alle være enige om at peis på Netflix ikke gir samme kos som en ekte peis… Eller?

Så… Nå er vi i en skikkelig vurderingsfase, og vi trenger hjelp. Eller… Jeg trenger hjelp, haha. Dennis kunne vel egentlig ikke brydd seg mindre, og synes at den peisen på Netflix skaper mer enn nok stemning. Vi har ikke mulighet for å få installert en skikkelig peis, men nå snuser jeg litt på en sånn biopeis, som på bildet under her. En sånn hvit en… Og nå er jo det store spørsmålet – er slike peiser som det her überharry, eller kan de bli litt fine?

Jeg klarer ikke bestemme meg, men tror jeg heller litt mot at jeg synes det kan bli skikkelig koselig. Jeg ser for meg å plassere den mot den store blå veggen i stuen, med bilder hengene over den, og blir jo helt rørt av tanken på julestrømper som henger på rad og rekke langs peisen. Hva synes dere? Skal vi kjøpe eller ikke?

I dag er det duket for Huddle, og jeg stiller i en slags paneldebatt omkring kroppspress og retusjert reklame, sammen med selveste Ingeborg Heldal. Dette blir en spennende dag, med andre ord, så nå gjelder det å få på seg dagens antrekk, og komme seg nedover til sentrum. Yay!

Ønsker dere alle en nydelig dag ♥

Annonse