Annonse

BUSY BEE

Hallaisen, skjønnheter ♥

For en deilig dag så langt, selvom jeg ikke var særlig begeistret da vekkerklokken ringte altfor tidlig i dag. Akkurat da den instenst irriterende plinglyden flagret ut av telefonen, hatet jeg denne mandagen så intenst, men da jeg møtte Belinda og fikk litt påfyll av nye superfreshe neglelakker, ble mandagen brått mye bedre.

OPI, altså… Jeg trenger vel ikke fortelle dere at jeg elsker OPI, for det vet dere, men etter dagens fangst ble jeg faktisk enda mer forelsket. Bare SJEKK UT den mintgrønne lakken, f.eks… Fresh eller?

Gotta love it!

Nå sitter jeg her på «kontoret» (aka kjøkkenet) med et tonnevis av arbeid foran meg, men heldigvis skal jeg ut til mamma og Jon på middag i ettermiddag, og hvis ikke det er enda et herlig lyspunkt i hverdagen, så vet ikke jeg. Jeg har sagt det før, men sier det igjen… Det er så ubeskrivelig fint å forelde i umiddelbar nærleik, og jeg gleder meg SÅ til dagens middagsdate. 

Hvoran har dere det i dag da? Motivert for en ny uke, eller skulle dere ønske at helgen inneholdt en ekstra dag? Haahah, det må være tidenes dummeste spørsmål!

Talk later, beauties ♥

Annonse