Annonse

BUSY FRIDAY

Phuuu, fininger! Det er jo så vidt jeg har tid til å stikke innom for å si hei til dere, for denne dagen har gått i ett. 

Dagen begynte med en kjapp kaffe, mailboks cleenup, telefonmøte, og tømming av det resterende i boden på Bislett. Deretter lunch, etterfulgt av et spennende møte og en kjapp gjennomgang i Malene Birger- butikken i Hegdehaugsveien. Neste fredag skal jeg nemlig holde foredrag for over hundre flotte frøkner, på et spennende event i regi av Tampons For Free, og jeg føler meg virkelig beæret over å være kveldens inspirator på dette eventet. Jaggu ikke hver dag man blir spurt om å holde foredrag foran en hel forsamling, og jeg gleder meg max!

I tillegg har Betty og jeg vært «handywoman», vært på Maxbo for å kjøpe en ny dør som må byttes ut på Bislett, og neste punkt på agendaen blir altså å montere denne døren. Hvordan vi skal klare det, aner jeg ikke, så dette kan jo bli en morsom affære. Hah! Klokken fem overtar de nye leietagerne leiligheten på Bislett, etter det skal vi ut til mamma og Jon for å drikke kaffe og levere bilen, før vi suser tilbake til Løkka, pakker til London i morgen, og tar en velfortjent øl etter dagens gjøremål. 

Håper dere har en fantastisk fredag så langt. Solen skinner i Oslo og vi elsker det ♥

SMASK

Annonse