Annonse

B&W KINDA MORNIN’

//Oppholdet er sponset

God morgen fra oss ♥

Lettere redusert etter en super 30-års dag i går, men guri land så deilig det var med er real fest i godt lag. Jeg har jo savnet bergenserne så altfor mye i det siste, og det var så deilig å se dem igjen i en såpass festlig setting. Vi ble stupfull, vi danset, vi hygget max, vi hadde quiz, vi danset litt mer, og avsluttet kvelden med nattmat fra Deli. Nå angrer jeg på at vi ikke gikk på McDonalds.. Det er jo egentlig der man MÅ innta nattmaten, sant vel? JA! Shit.. Nå fikk jeg lyst på burger! OG fries.. Med den der cheddar cheese dippen. NAM!

Nå tar vi livet med ro i vårt andre hjem aka Scandic Ørnen, haha. Det er så herlig at de alltid ønsker oss velkommen, for da har vi liksom en tilhørighet på en bestemt plass når vi drar til Bergen. Det føles så fint! Fokus fikk også lov til å bli med denne gangen, og han stortrives like mye på hotell som oss. 

Nå skal det blogges og mailes litt før vi setter kursen mot flyplassen. Når vi ankommer Gardermoen blir jeg igjen for å fly videre til NY med Pay, og tror dere søren meg ikke at jeg har glemt alt som heter jakke hjemme? Jada.. Jeg bare glemte den varmeste jakken jeg kunne finne, så nå reiser jeg til NY i tyve minus iført skinnjakke og en strikkegenser. Det betyr at jeg må på shopping, og det var jo fryktelig dumt.. HØ HØ HØ!

Talk later, darlings. Hvordan har helgen behandlet dere?

SMASK ♥

Annonse