Annonse

B&W

Heisann mine vakre venner ♥

Blææ! I dag er vi så sjuuukt sliten og Betty har i skrivende stund lagt seg strak ut på gulvet, mens jeg sitter sammenkrøket i sofakroken og mikser hangover med blogging. Når jeg er i denne tilstanden finnes jeg dessverre ikke inspirerende, så da blir weheartit min aller beste venn… Som nevnt noen ganger tidligere, gjør de bildene meg rett og slett GLAD, og i dag tenkte jeg å dele litt b&w inspo. Jeg elsker å lage kollasjer som dette, hvor jeg mikser både quotes og andre inspirerende snaps, så da håper jeg at dere liker denne sammensetningen like godt som meg. Hihihi!

Er dere på weheartit forresten? Isåfall vil jeg veldig gjerne få en link til profilene deres, så kan jeg hente enda mer inspo fra nettopp dere. Min profil finner dere HER, hvis dere skulle ha lyst til å følge meg ♥


Men folkens? Kvelden i går, ass… Ojojoj! Etter gårsdagen har vi faktisk bestemt oss for å være alkoholfri i tiden fremover, og vodkaen skal i hvert fall ikke røres på lang, laaang tid. Vi blir jo så ubrukelig og usjarmerende, og det er jo så uendelig mye hyggeligere å se tilbake på kvelden hvis du faktisk husker noe fra den. Vi våknet i dag med klærene på og bare, «ehh… ALDRI mer», og nå skal vi straks gå løs på all den deilige tapasen vi har igjen fra i går. Det er bonusen ved å stelle i stand en helsikens matfestival med gode venner… Du får både en fantastisk kveld i lystig lag og i tillegg en god opplevelse dagen derpå. Heheheh. 

Hvordan hadde dere det i går da? Noen juicy stories på lur? 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse