BY THE POOL

God morgen, darlings ♥

Tenkte bare å kjappe meg innom for å gi dere en aldri så liten stemningsrapport fra dagen i går, og som dere ser, så kan vi virkelig ikke klage. Vi nyter late dager med masse deilig mat, frukt og altfor mye sangria, men det er jo lov siden man tross alt er i SYDEN. Herlighet som jeg elsker ferie, og det er så sinnsykt deilig å liksom ikke ha noe som helst på agendaen.

Gotta love this!

Bikini fra Cubus (her) // Frogskins fra Oakley (her) // Snapback fra New Era

Nå stikker vi straks til bassenget, og senere skal jeg prøve å dra Dennis med meg på nok en shoppingrunde. Det er jo så vanvittig mye gøyere å shoppe i utlandet enn hjemme, og når man finner butikker med navn «lefties», så sier det seg selv at man finner mye billig, noe jeg synes er KJEMPEGØY! Det skjørtet jeg hadde på meg i forrige outfit-innlegg f.eks? Det kostet 70NOK liksom, og sånne priser får meg i sinnsykt godt humør. Wuuuhuuuu!

En av dere tipset meg forresten om at det har kommet Primark i Alicante, og er det flere av dere som vet om kjøpesenteret denne butikken ligger på, er verdt et besøk? 

Ha en deilig dag så lenge, så skrives vi senere ♥