Annonse

BYE BYE

Bye bye, Vegas… Bye bye, Cali. Åh, dere har vært fabulous!

Det er på tide å vende snutene våre hjemover til kalde Norge, og ferien kunne ikke vært bedre. Vi har opplevd så vanvittig mye spennende på relativt kort tid, og når man har såpass mye på agendaen som det vi har hatt, føles det som om at vi har vært på tur langt lenger enn to uker. Deilig følelse…

Vi avsluttet dagen med en obligatorisk fotoshoot foran det velkjente Vegas-skiltet, som ble et minnerikt stopp på turen, og nå har vi virkelig fått krysset ut alle punkter på vår «må-huske-å-oppleve» liste. FOR en ferie, og guuuri land så gøy at dere har joinet vår lille reise, fra Norge. 


Nå bærer det rett hjem hvor jeg skal få orden på iMovie, og få på plass både stemningsvideo, en video med svar på spørsmålsrunden, og selvfølgelig en kåring av månedens leser. Jeg kan garantere disse videoene innen uken er omme, så stay tuned for masse moro.

Håper dere får en helt fantastisk start på en ny uke, og så skrives vi underveis så sant jeg har tilgang på Wi-Fi. Jeg har selvfølgelig et lite forhåndspostet innlegg på lur, sånn for sikkerhets skyld. 

Sees i Oslo, darlings ♥

Annonse