Annonse

CADILLAC RANCH

//Lokal tid: 10.01

Happy Friday, lovelies ♥

Jeg sitter her i sengen med øynene i kryss. Vi snakker zombie-modus på høyt plan, og maskineriet er langt fra i gang. Det er så vidt jeg klarer å bevege fingrene over tastaturet, haha, SÅ lite våken er jeg faktisk, men så «skal man jo ikkje sova bort sumernatta», heller! I dette tilfellet blir det dog sumerdagen.

Forresten… Nå kom jeg på at jeg drømte om Justin Bieber i natt. Jeg hjalp ham å rydde i cribben sin,  som endte opp med klinings, HAHA, Sorry Dennis!

Okei… Beklager for et innlegg uten bilder i går. Nå er heldigvis alle snapsene på plass, men dette var altså et resultat av latterlig dårlig internett. Det tok nesten 3 timer å laste opp bildene in the first place, og så kom dem bare frem som en haug av spørsmålstegn. Det er ikke kult, ass, men heldigvis er alt i orden nå. Som dere har skjønt til nå, ser vi veldig mye rart på vår vei. Mye unikt, merkelig, sjarmerende og scary, og vi sitter igjen her nå med så mange inntrykk som nesten er vanskelig å fordøye, før man befinner seg på neste sted som tar pusten fra deg.

IMG_0003

IMG_0054

Cadillac Ranch er et sånt sted… Et sjukt sted, som er så rått atte hjelp!

Langs Route 66 vest for Amarillo, Texas, ble Cadillac Ranch oppfunnet og bygget i 1974, av en gruppe kunst-hippier fra San Francisco. De kalte seg The Ant Farm, og deres hemmelige investor var Amarillo-milliardæren Stanley Marsh 3.

Han ville ha en bit av offentlig kunst som skulle forvirre lokalbefolkningen, og hippiene kom opp med en hyllest til utviklingen av Cadillacens halefinne. Ti Caddies ble kjørt ut i en av Stanley Marsh sine åkre, og deretter ble disse bilene halvt begravet med fronten ned i jorden. De skal visstnok ha blitt begravet i samme vinkel som den store pyramiden i Giza, Egypt.

I dag er Cadillac Ranch et viktig stopp langs Route 66, man bare er helt nødt til å se. Det er nok det mest fotograferte objektet i Amarillo, og det med god grunn. Spraybokser ligger klare på bakken, så her er det bare til å ta boksen fatt, og spraye som om du skulle vært graffitikunstner. Det blir liksom så himla fresht uansett om du kan tagge eller ikke.

IMG_0031

IMG_0004

IMG_0059

IMG_0023

IMG_0002

IMG_0052

IMG_0032

Fries Tee fra StyleConnection HER

Nå har lyset fra dataen fått øynene mine opp, og jeg er dønn klar for en ny dag. Det er verre med han som ligger ved siden av meg her, haha.

Har dere noen kjekke planer for helgen, fininger?

Annonse