Annonse

CAFè DE LA MAñANA

Mandag og morgenkaffe..

Deilig når jeg ikke befinner meg hjemme på det gørrkjipe kjøkkenet mitt, men heller i en myk hotellseng på Ibiza. Det er tid for utsjekk, men heldigvis reiser vi ikke hjem før på fredag. Jeg har ikke sett nok av hva denne fantastiske øyen har å by på, og i dag sjekker vi inn på et superhyggelig og urbant hotell i gamlbyen. Dette gleder jeg meg sååå mye til, for denne gamlebyen må være helt vidunderlig ut i fra det jeg har hørt og sett på bilder. 

Hurra!

Dennis sover fremdeles, så da passer det perfekt at jeg kan blogge litt før vi tar fatt på dagen. Vi tenker å campe på to solsenger her på beachen frem til litt ut på ettermiddagen, sånn at vi får både unyttet solen og stranden til det fulle før vi takker for oss. 

Hva står på deres agenda i dag da? Er det mange som er tilbake på jobb? 

Måtte dere få en knallfin mandag, fininger ♥

Annonse