CALI LOVE

Hellooo, sweethearts ♥

Jeg har funnet sofa, men siden jeg ikke får den hjem før i neste uke, har jeg nå kommet opp med en fiffig løsning. Den sammenleggbare klappsengen (eller hva det nå heter) som har stått og samlet støv i boden, fungerer nå utmerket som sofa. Jeg har dandert den med både rosa pledd og et hav av puter, og nå er det faktisk skikkelig komfy og koselig her. Faktisk såpass koselig at jeg nesten kunne droppet den nye sofaen, men ett sted går vel grensen. Hehe.

Som dere sikkert forstår, så har jeg en rolig lørdag… Can you believe it? ROLIGLØRDAG!!! Faktisk ganske så undervurdert, og det er jo egentlig skikkelig deilig å bare chille og lade batteriene til en ny uke. Smågodt og chips står foran meg, og kvelden går med til TV, surfing på nett og planlegging av ny utenlandstur. Oh yess, baby! California står på programmet, og før året er omme skal jeg få gleden av å oppleve denne superdeilige destinasjonen enda en gang. Jeg elsker Cali over alt på jord, så nå kan vi alle sammen bare glede oss gløgg ihjel til deilige oppdateringer herfra. HURRAAAA! 

Noen som forresten har noen erfaringer med klima og temperatur i LA, Las Vegas og San Diego i perioden oktober til desember? Er det skikkelig drittvær, eller funker det? 

Nå går jeg tilbake til roliglørdagen min, så da vil jeg bare ønske dere alle en helt fantastisk kveld. Har dere noen spennede planer, forresten? Stille og rolig eller lek og moro?

Nyt kvelden, verdens fineste lesere ♥