Annonse

CALIFORNIA STYLE

Gooood evening. 

Jeg sa jo i går at jeg i dag skulle fortelle litt mer om denne pizzakvelden vi hadde i går. Phuu. Skjedde med den setningen der da? hah… Anyways… Som dere forstår er vi et knippe bloggere som har inngått et skikkelig spennende sammarbeid med Peppes Pizza, noe som er langt fra feil. Peppes har jo eksistert i all evighet og jeg tror vi alle har gode minner herfra. Alt fra venninnekos, til busdagsfeiring som 12-åring, til første dobbel date, siste år på barneskolen. Hehe… Good times!

I går ble altså Caroline Maria, Ida, Anette, Lene, Marie og jeg vartet opp med deilig pizza, dessert og masse vin. Sistnevnte, noe jeg dessverre ikke fikk gleden av, da jeg mest sannsynlig er den eneste i hovedstaden som bor sentralt, men som samtidig kjører den bilen min overalt. Og på en sånn kveld som dette da! Pokker heller… Jeg har dessverre for stor angst for kollektivtrafikk, og når jeg i tillegg er så lat som jeg er og på toppen av det hele har utviklet denne allergien mot fysisk aktivitet, ja da er det enklest å bare ta heisen ned i bilen. Herregud så dumt dette ser ut nå når jeg skriver det. SJERPINGS! 

Piker, vin, California Style – pizza og tusenvis av deilige kalorier stod altså på menyen, og i tillegg fikk vi en real gjennomgang av alt vi trøkket i oss, av mesterkokken på Peppes Aker Brygge. Peppes, som også er i ny drakt og som ser freshere ut enn noen gang. Halleluuuja! Har dere smakt disse pizzaene forresten? Nam Nam sier jeg bare, mens jeg får vann i munnen av å tenke på favoritten, Citrus Chili Chicken. Mmmmm!

Så over til den mest spennende delen av dem alle, nemlig det at jeg ønsker å invitere 7 av dere fine blogglesere til en minnerik og tilsvarende kveld. Dagen blir tirsdag 5.mars, location blir selvfølgelig på Peppes Pizza Aker Brykke, vi snakker klokken 19:00, og jeg håper så mange som mulig av dere har lyst til å melde dere på HER, krysse av på mitt navn, og bli med i trekningen av en trivelig pizzakveld sammen med meg. De 7 utvalgte får muligheten til å ta med seg en venn, og i tillegg kommer det selvfølgelig til å bli overraskelser og goodiebags i tillegg til pizza. 

Høres ikke dette hyggelig ut? 

Jeg gleder meg skikkelig mye, og håper å se så mange påmeldte som overhode mulig ♥

 SMASK

Annonse