Annonse

CALL ME CRAZY

Hallaisen ♥

Enkelte mener at det til tider ser ut som en klovn har spydd all over me, og det er det beste jeg hører – da vet jeg at jeg har satt sammet et akkurat passe sjukt anterkk som jeg føler meg ekstremt vel i, og som virkelig skiller seg ut fra mengden. 

Fargerike og crazy sammensetninger øker selvtillitten min ti hakk – man føler seg faktisk både modigere og tøffere, og derfor har jeg designet en helt sjuk leggings til alle dere tøffe jenter som er klar for å skille seg litt ut!

Denne er i produksjon as we speak, og kommer i butikk i slutten av mai. Det er bare til å glede seg!

I går var en sånn dag hvor jeg hadde behov for å kjøre på med en litt leken sammensetning, og Dennis ville til min store glede hjelpe til med å ta noen outfitbilder. Det var til og med hans forslag, da han mente at det var så lenge siden forrige outfitpost, og når det er han som oppfordrer til en outfitshoot er jeg ikke vanskelig å be. Det skjer jo tross alt én gang i skuddåret, så i går poserte jeg så godt jeg kunne foran kamera med god samvitighet, haha. 

Leggings fra StyleConnection (coming soon) // Genser fra StyleConnection HER // Armbånd fra StyleConnection HER // Sneakers fra Nike // Snapback fra H&M // Denimjakke fra Bershka // Backpack fra Monki

Nå skal jeg få på litt mascara og komme meg ut på et par ærend. Dennis og jeg gjentar suksessen med en lunch date om en time, og deretter skal jeg innom TV2 for å skravle litt. 

Nyt dagen så lenge, verdens beste lesere! Takk for et glimrende engasjement vedr. Førerhundens Dag! Dere er de beste ever ♥

Annonse