Annonse

CALL US CRAZY!

//Lokal tid: 22.09

Happy good morning, rockstars!

Torsdag og snart helg, er det ikke deilig?

Oppholdet her i San Diego nærmer seg slutten, og allerede i morgen tidlig setter vi oss i bilen og suser videre. Vi har bestemt oss for å dra tilbake til Vegas (HAHAHA), da vi lengter så mye tilbake at det verker i humøret. Vi hadde garantert angret om vi ikke la inn en ekstra tur, så nå blir det mer plingelyder, gambling og moro. Vi gleder oss MAX, selvom vi nyter hvert sekund her på Pacific Beach.

San Diego er virkelig et av verdens deiligste steder, og i dag har vi bare vandret rundt med kameraet på slep, for å få med oss så mye som mulig før avreise. I sekstiden satt vi oss på stranden for å få med oss den nydelige solnedgangen, før vi gikk ut for å spise en god middag. Det er et mysterium at vi ikke bor her på fulltid, men så er det jo fint å ha slike favorittplasser å reise til, når behovet for et lite avbrekk melder seg. 

Nå gjenstår den best utfordrende delen – pakkingen. Jeg aner ikke hvordan vi skal få plass til alt, som frem til nå har ligget i poser i bilen og tatt opp et helt bagasjerom, i tillegg til hele baksetet. Vi har kjøpt to nye kofferter, så nå satser vi på at pakkingen går smertefritt, haha. 

Sees veldig snart, fininger 

Annonse