Annonse

CAMERA TALK

Yo people!

Nå har jeg kommet meg utover til mamsen og Jon etter sånn cirka TIDNES mest inspirerende møte noen sinne. Det er jaggu ikke ofte man møter nye mennesker som er så spennende og interessant atte HJELP, som fyller deg opp med en ny energi som kan få deg til å danse non stop i to uker i strekk, og som gjør dagen din til en fest. Åh! En sånn person møtte jeg i dag, og heldigvis er hun en frøken jeg kommer til å ha mye med å gjøre fremover. Livet er KOMPLETT!

Alright.. La oss gå over fra min enorme begeistring for enkelte mennesker til min enorme begeistring for kamera. Jeg vet at mange av dere lurer på hvilket kamera jeg bruker, og la meg bare si det sånn.. Jeg er en skikkelig Canon-elsker. Jeg har ikke peiling når det kommer til manuelle instillinger og den slags, og er derfor helt avhengig av at kameraet er godt nok når det er stilt inn på auto. Jada, jeg skal ta meg tid til å lære mer om innstillinger og den slags, men foreløpig funker forholdet til Canon og meg utmerket. Vi har faktisk ikke behov for å ta det til the next level riktig enda. Hehe!

 

De to herlighetene fra Canon over her er altså Canon EOS 100D og Canon EOS M. Sistnevnte er litt mindre «fancy» men det er denne jeg sverger til hver eneste dag. Denne er enkel å ta med seg rundt om, den tar gode og klare bilder, men den er dessverre ikke fullt så god når lyset ikke er godt nok. EOS M’en funker altså aller best i dagslys, mens EOS 100D’en leverer varene på kveldstid da den har blitz, men også og spesielt hvis man tar i bruk 50mm linse som slipper inn mye lys. Denne linsen (eller objektivet som er det mer riktige navnet) er fantastisk.. Den bidrar til klare bilder samt full fokus på et motiv med blurry bakgrunn, og er den ultimate linsen for close up bilder. 

EOS M har kommet i en oppgradert og nyere versjon enn den over her, og den vurderer jeg sterkt å kjøpe. Jeg har liksom blitt så himla glad i det kameraet her, men har dere noen erfaringer med noen kameraer som gir fantastiske bilder? Selvom jeg er kjempeglad i de typene over her, er jeg alltid åpen for å teste noe nytt, og bildene mine kan alltids bli enda bedre. Eller hva? 

Klem i fleng

Annonse