Annonse

CAMP SENKVELD

Katten er ute av sekken – det har dere nok fått med dere allerede… Gjett om det er digg å endelig kunne avsløre hva slags festligheter jeg er med på nå, og hva som er grunnen til at vi enda ikke er tilbake i Oslo. Vi har nemlig gjort et stopp i Langesund, hvor jeg skal være med på å forsvare vestlandets ære i det store «Senkveld-slaget: Øst mot Vest» .

Vi går selvfølgelig inn i konkurransen med livet som innsats og stort ego. Ikke pokker om Vest skal tape – ikke på vår vakt, i hvert fall. Og når jeg ser på dette forbaska bra laget vårt, er det ingen tvil om hvem som kommer til å stikke av med seieren, haha. Det er i hvert fall viktig å gå inn med en innstilling om å vinne!

Vi sitter i skrivende stund på et bilopphuggeri i Porsgrunn, og venter på dagens resultat. Hva vi har holdt på med kan jeg ikke avsløre, men la meg bare si det sånn at dere har latterlig mye gøy i vente! Det er ingen som sparer på kruttet, for å si det sånn, og vi har det så ufattelig gøy. Her snakker vi latterkramper og svette armhuler på høyt nivå!

Noen som gleder seg?

Annonse