CAN I PLEASE HAVE YOUR ATTENTION

Aloha, cuties ♥

Da har jeg kommet meg tilbake til Oslo etter et kort men deilig opphold i Stavanger, og tenkte å slenge ut noen outfit-bilder før jeg lener meg tilbake og fyrer i gang Paradise Hotel. Jeg har ikke fått med meg alle episodene, men ut i fra det jeg har sett, synes jeg ikke sesongen er til å hoppe i taket over. Kanskje det blir bedre etterhvert, eller hva? Jeg må jo finne en å heie på snart… Heheh!

Men først… Dagens outfit!

T-shirt fra Noisy May // denim skjorte fra ONLY // vintage skinnjakke fra Kiliwatch // skjørt, mobilcover, og fargerike armbånd fra H&M // ringer , Dr.Martens og sokker fra Urban Outfitters // solbriller fra QUAY 

Da vil jeg bare ønske dere en fantastisk kveld. Sov godt når dere kommer så langt, og så snakkes vi i morgen. 

LOVE YOU ALL ♥