Annonse

CANDY & CARDS!

Okei.. Hva er galt med meg??

Jeg tror jeg har vært mer sliten, både mentalt og fysisk, enn det jeg har vært villig til å akseptere, for nå har jeg sovet i 26 timer i strekk, og jeg kunne sovet i 10 timer til. Stakkars Dennis, han prøvde å vekke meg noen ganger i går for å ta meg med ut på middag, men jeg var helt i svime. Snakk om festlig reisefølge, eller hva? Satser på at de 26 timene under dynen har gitt meg det overskuddet jeg trenger, for sånn kan man ikke ha det på tur, haha!

Vi er enda en gang oppe før solen, og sitter her i sengen som to idioter, og spiser godteri og spiller kort. Det er lørdagsmorgenen sin det, haha.. Dere kan jo bare tro at jeg var i himmelen da vi i går sakk innom Dannys Candy!?! Dennis måtte dra meg ut av butikken, for da jeg kom til avdelingen med candy-interiør, holdt jeg på å ta fyr. Jeg ville kjøpe både puter formet som donuts, og sengetøy med iskremprint, men da satt Dennis ned foten, haha. Det forstår jeg veldig godt.. 

Nå må klokken bare bli seks på morgenkvisten, sånn at vi kan bestille frokost opp på rommet.. Det er jo tross alt helg, og vi er jo tross alt på ferie, så da har man lov til å bestille så mye room service man vil, sant vel?

Nyt lørdagen, vakre venner. Skravles litt senere 

Jeg er så glad i dere!

Annonse