Annonse

CANDY SHOP

Good morning, Norway! Good night, LA!

Åh.. Vi har nettopp hatt vår siste kveld her i wonderland, og det er ikke en eneste celle i kroppen som har lyst til å dra. Ikke én! Denne turen har vært så forbanna ut-av-denne-verden-magisk, og vi avsluttet med et brak på Skybar på Mondrian Hotel i West Hollywood. 

Før vi tar helt natta her i Saint Clair Ave. tenkte jeg å vise litt av outfiten jeg har tuslet rundt i denne dagen, og det kan vel strengt talt ikke finnes en fetere location enn inni en 50’s candy shop.. Eller? LA, ass.. Og alle de vidunderlige omgivelsene denne byen har å by på. Norge kan gå å legge seg, og jeg kjenner at det skal bli vanskelig å opprettholde inspirasjonen når jeg kommer hjem. 

Kjole kjøpt i LA, kikcs fra Nike, Knesokker fra Junkyard HER, Snapback fra Kitson, Øredobb fra Suzywan Deluxe HER, Neglelakk fra OPI i fargen Kiss Me I’m Brazilian HER, Klokke fra Nixon

Jeg både gruer meg og gleder meg til i morgen.. Gruer meg fordi det er vår aller siste morgenstund her i den herlige cribben vår, og gleder meg fordi jeg vet at den morgenstunden kommer til å bli så inmari fin. Det er ikke mye som skal til for å få meg til å smile, og tiden her har ført til en støl kjeve. SÅÅ mye har smilet vært tilstede..

Nyt dagen, deilige venner. Plutselig er jeg hjemme igjen, og enda nærmere dere.. Ikke så aller verst det heller når jeg tenker meg om. 

SMASK

Annonse