Annonse

CANON GIVE AWAY

Litt bedre dag i dag selvom det pøsregner. Jeg føler at jeg befinner meg på vestlandet, og det føles egentlig ganske fint, haha!

Hallaisen, kjære dere ♥ Vakre, skjønne dere som motiverer og inspirerer.. Takk! Jeg er heldig sånn sett – at jeg har så mange fantastiste lesere som drar meg opp av gjørmen når jeg ligger og spreller i dritt. 

Det er på tide med en give away.. Nå vil jeg nemlig gi noe tilbake til dere, og denne finurlige og vidunderlige duppedingsen jeg skal gi til en av dere i dag, er sånn cirka den beste duppedingsen jeg har kommet over så langt i livet. Jeg er sær når det kommer til diverse «digitalt» stasj hvis jeg kan si det sånn, og jeg har f.eks. sterke følelser for både printere og lamineringsmaskiner. Jeg EEELSKER å laminere.. Laminering er LIVET! Jeg vil egentlig bare laminere hele livet mitt, skjønner dere? Sååå begeistret er jeg for laminering, og jeg er like begeistret for printing.. Av bilder riktignok, og i dag har jeg printet ut masse deilige bilder fra Marokko med bildeprinteren Selphy fra Canon!

Jeg ELSKER Selphy.. Dette er den beste devicen som finnes på markedet, og en HIT på både hjemmekontoret og på fest. Hvor gøy er det ikke å printe ut bilder fra minnekort eller telefonen, som du kan gi videre som et minne til festglade venner? Nesten som polaroider bare enda gøyere! Dette er så GØY! Og fysiske bilder er også stor stas. I en digital verden finnes det altfor få bilder du liksom kan bla gjennom, ramme inn, og ta frem hvis du trenger noe fint å se på. Her får man liksom følelsen av å ha Japan Foto i din egen stue, bare at du fremkaller selv, haha!

Og selvom dette kan virke som en annonse er det ikke det altså.. Selphyen har jeg riktignok fått av Canon, og jeg gir bort en slik i samarbeid med dem, men på eget initiativ og fordi jeg har lyst. Denne fotoskriveren er blitt min gode venn, og jeg er hundre prosent sikker på at dere kommer til å digge den like mye som meg ♥

Så.. Da er det på tide gi en Seplhy en ny eier, og for å bli med i trekningen trykker dere på «liker» i bunnen av innlegget, og samtidig legger igjen et livstegn i kommentarfeltet. Vanskeligere blir det ikke, og vinneren annonseres på min Facebookside HER på førstkommende fredag!! 

Juuuuuhuuuu!

Var ikke dette litt gøy på en regntung onsdag? Men seriøst.. Onsdag? Allerede? Herlig!!!

Sees senere, darlings ♥

Annonse