Annonse

CAN’T HIDE THE AUTUMN LEAVES

Well, hello there!

Hallo fra Stalheim Hotell, folkens. Skjønner dere at jeg har vært litt offline eller? Tidlig i dag morges dro jeg Dennis opp av sengen for å spankulere bort til togstasjonen. Der møtte jeg min kjære far akkompagnert av et fabelaktig reisefølge og en reservert vogn på toget, før vi satt kursen mot Voss. Deretter gikk turen til Gudvangen og videre til Stalheim, og det er her vi befinner oss nå..

..For å feire min flotte far sin store dag, og dagen har gått med til sportslige aktiviteter. Can you belive it? Jeg? Aktivitet? Hallo? Ingenting stemmer på noen som helst måte, og da jeg tideligere i dag sendte snap til girlsa med et bilde av meg selv iført treningstøy med teksten; «Finn ÈN feil», var det ingen som tvilte på at det var treningstøyet det var noe i veien med. Det blir jeg nemlig svært sjelden sett i, og nå har vi altså lagt bak oss 7 km med vandring i det vakre og fargerike høstfjellet. Belønningen var en spektakulær utsikt, kalde pils, en deilig lunsj og selvfølgelig konkurranse i 5 forskjelige grener, og vinnerne avsløres i kveld på den store bursdagsfesten. Konkurranseinstinktet mitt var 100% tilstede, og hvis jeg ikke vinner blir jeg så forbanna at jeg tar beina fatt og går tilbake til Bergen.. Neida.. haha, joda.. Jeg MÅ vinne..

Men altså.. Alt dette har skjedd på denne lørdagen, og alt dette ETTER en tur ut i går som ikke ble like rolig som jeg hadde sett for meg. Jeg var så streng i begynnelsen og bare, «ikke pokker om vi skal feste skikkelig i kveld, Dennis.. Vi skal opp klokken 7 i morgen tidlig«, før vi begge mistet all fornuft og danset som gale på et sted jeg i går valgte å kalle DrømmeDisco.

I går var vi faktisk på DrømmeDisco.. Musikken var sååå bra, altfor bra, og drinkene holdt samme standard. Det sier jo litt når musikken fra Grease spilles og Dennis tar på seg rollen som Danny Zuco og jeg som Sandy. Å herreguuud som vi danset, og heeeerreeeeguuud så turned ON jeg ble av den stilige mannen min i skinnjakke og hestehale, som sendte meg frekke og flørtende blikk mens han svingte meg rundt på gulvet. Klientellet generelt kan diskuteres, men så lenge man er i lag med en gjeng som du trives ubeskrivelig godt med, har det ingen ting å si om mannen på nabobordet sitter og runker til de 5 damene han har leid inn for anledingen.. Altså, jeg vet ikke om man skal le eller grine i en sånn situasjon, men jeg valgte å le, og jeg ler fremdeles. Kvelden i går (som varte til nærmere fire i morges) var hysterisk, og det skal den bli i dag også. Vi er 18 glade og feststemte mennesker på tur sammen for å feire, og tatt dagen så langt i betraktning, er jeg sikker på at det kommer til å bli en fantastisk hyggelig, morsom og herlig kveld. HUrrraaaa!!!

Da gjenstår det bare for meg å hoppe i dusjen etter noen svette timer til fots, og deretter skal finstasen på. Håper dere får en fantastisk fin lørdagskveld, og så skal jeg gjøre mitt beste for å titte innom i morgen hvis jeg får litt tid til overs mellom slagene. Min far har nemlig laget et intensivt og flott program for oss, og når internettet i tillegg er like treg som min bestemor var i trafikken, sier det seg selv at det ikke er noe vits i å bruke tid bak data’n. 

Nyt lørdagskvelden, lovers. I LOVE YOU! 

Kjøss

Annonse