Annonse

CAN’T WAIT!

Hei igjen, verdens aller fineste lesere ♥

Før vi stikker ut for å spise, tenkte jeg bare å vise dere noen bilder jeg har satt sammen, fra noe jeg gleder meg ekstremt mye til. Neste helg er det nemlig duket for Copenhagen Fashion Week, og verdens beste Betty og Stine kjøpte altså flybilletter og hotellopphold til meg som en bursdagsgave på forskudd. Halleluuuja, sier jeg bare, for neste helg folkens… Da er det altså tid for en real jentehelg med innslag av fashion, en haug av inspirasjon, altfor mye godt i glasset, og en stemning som mest sannsynlig ikke kan bli noe bedre. Jeg gleder meg så mye, og ingen ord kan faktisk beskrive begeistringen jeg sitter med nå. Åh, piker, vin og sang! That’s what’s uuuup!

Noen av dere som også skal til københavn, og som gleder seg like mye som meg? Wuuuuuuuuhuuuuuuuuu!

Skrives, hotties! Nå skal siste kvelden i Spania nytes til det fulle!

LOVE YOU ALL ♥ 

Annonse