Annonse

CAPTURE THE MOMENTS

Aloha, sweethearts ♥

Jeg får stadig spørsmål om hvilket kamera jeg bruker, og kameraet jeg sverger til om dagen, er Canon EOS 100D. Jeg har skrevet et innlegg om dette tidligere, men tenkte det var på tide med en ny oppdatering ettersom jeg nå har blitt litt bedre kjent med denne herligheten. 

Kameraet er et perfekt nybegynnerkamera, og selvom jeg føler jeg begynner å få rimelig dreisen på kamerabruk, er jeg allikevel langt fra proff. Derfor dekker dette kameraet de aller fleste behov, så nå gjenstår det bare å begynne å teste ut forskjellige objektiver som virkelig kan ta bildene til et enda høyere nivå. 

Dette kameraet er relativt lite, det er et digitalt speilreflekskamera med rask respons, og som er lett å ta med seg overalt. I tillegg fungerer det utmerket som videokamera, og kameraet ble flittig brukt i USA. De aller fleste bildene fra turen ble tatt med Canon EOS 100D, så ta en titt i DETTE arkivet, hvis dere ønsker å ta en nærmere titt på de flotte bildene. 

Jeg kan absolutt anbefale kameraet på det aller varmeste, og kanskje dette kan være den perfekte julegaven fra mor og far? Jeg vet ihvertfall hva jeg hadde satt øverst på ønskelisten om jeg ikke hadde vært den heldige eier av kameraet allerede, så i mitt tilfelle håper jeg på å finne objektiver under juletreet i år. Fikk du med deg det, mamma? Hihihii!

Er det forresten noen av dere som har noen anbefalinger å komme med når det gjelder disse objektivene? Isåfall tar jeg i mot disse tipsene med stor takk og et slengkyss ♥

Nyt kvelden da, dere! 

SMASK ♥

Image and video hosting by TinyPic

Annonse