Annonse

CARING FOR FABRIC

God kveld fra mammas sofakrok ♥

Jeg har kommet meg ut på Stabekk, fått et par klemmer, vært på tur med Fokusen, og skal nå dele en kjempefestlig kampanje med dere. 

I anledning lanseringen av Electrolux’ nye dampstrykejern lanserer selskapet kampanjen «Caring for Fabric». Vi har alle har et favorittklesplagg, et plagg som betyr mye for oss, og disse plaggene har i de aller fleste tilfeller en herlig historie å fortelle. Electrolux ønsker å samle disse historiene, og kanskje inspirere alle oss til å skape nye. Det synes jeg er et herlig tiltak, så jeg oppfordrer alle til å knipse et bilde av sitt favorittklesplagg, fortelle om historien bak, og bli med i trekningen av noen deilige premier… HURRA!

Da jeg tittet inn i garderoben min, var det ingen tvil om hvilket plagg som var den soleklare favoritten, nemlig den hvite kjolen jeg kjøpte for en billig penge på Hawaii i februar. Dette var datenight-kjolen min som passet perfekt til den magiske kvelden jeg hadde med Dennis. Stikkord for kvelden var lang hvit kjole, blonder, palmer, 5 retters, blomster i håret og kjærlighet, og hver gang jeg ser på denne kjolen smiler jeg fra øre til øre. Den vekker noen fantastisk gode minner ♥

Alle som deltar i kampanjen HER er med i trekningen av en tur for to til London med utflukt til Spitalfields Flea Market hvor dere kan finne noen nye favorittplagg. Reise, hotell i to netter, og et eget shoppingbudsjett på 200 britiske pund er inkludert i premien, og dette er jaggu ikke dårlig for å vise frem ditt favorittplagg, eller hva? Jeg er helt målløs!!!

I tillegg til å bli med i trekningen av en sprudlende Londontur, blir alle mine herlige blogglesere som deltar i kampanjen, og som legger igjen en kommentar «deltatt» her i kommentarfeltet på bloggen, med i trekningen av en shoppingtur sammen med meg. Electrolux gir deg som vinner et gavekort på 3000 kroner fra din favorittbutikk, og på denne shoppingturen blir det også en deilig lunsj og skravling sponset av Electrolux. Gøy? GØØØØY!!!! Jeg gleder meg sååååå til å ta med meg en av dere på shopping ♥

Bakgrunnen for kampanjen er at Electrolux nå lanserer en serie med nye premium dampstrykejern i Norge, designet for å ta godt vare på dine favorittplagg og gi dem den aller beste behandlignen. Halleluuuja, sier jeg da, for er det én ting jeg er opptatt av, så er det å behandle klærene mine pent, og er det én ting jeg er nazi på, så er det at klærene mine ikke skal ha en eneste krøll. Hahahha, jadda, det er helt sant. Jeg er en jævel på strykingen… Dette vet alle mine venner, så at det omsider har kommet et dampstrykejern som faktisk fungerer, er noe jeg setter ekstremt stor pris på. 

Noen andre av dere som har det på samme måte som meg? Pliiiis si ja, og hvis du er en av dem, ønsker jeg å gi nettopp DEG et slikt strykejern. Gi et livstegn i kommentarfeltet, for her er det altså tre herlige premier du kan stikke av med. MAKAN!

Alright! Har jeg fått med meg alt her nå? Er konkurransereglene oversiktlige og greie? Hehehe! 

Lykke til, darlings ♥ Dette er stas!

// I samarbeid med Electrolux

Annonse