CARTOON

Hei igjen, vakre mennesker ♥

Den sofajakten ble byttet ut med lørdagskos med Belinda, og lørdagen kunne faktisk ikke blitt bedre. I tillegg til at Belinda måtte leke fotograf sånn at jeg endelig kunne komme med ny outfit-oppdatering, har dagen også gått med til litt tusling i det nydelige høstværet og ikke minst en real pensjonistlunsj bestående av kake og en stor og magisk kopp med varm kakao. Mmmmm, kalorier! Beste som finnes, og selvom jeg nå er skikkelig kvam, er det alltid verdt det. Hehe. 

Jeg var i det barnslige hjørnet i dag, og kledde meg opp i cartoon print og farger, som igjen påvirker humøret. Man kan ikke annet enn å smile når man ser ut som et sirkus som det her. Heeheh. 

Skjørt fra She Inside (her) // Sky High Dunks fra Nike // topp fra Choies (her) // denimskjorte fra Urban (her) // vintage skinnjakke fra Kiliwatch // lue fra Choies (her) // armbånd fra Ettika/Aldo/Spania // neglelakk fra OPI i fargen » Want To Bite Your Neck?» 

Flere bilder fra denne nydelige lørdagen skal jeg vise dere senere, men først skal jeg gå i gang med å gjøre meg klar til kveldens festivitas. Vi skal ut og rocke på dansefoten, og jeg gleeeder meg!

Har dere noen gøye planer fror kvelden?

SMASK ♥